Телефон за поръчки: +359 (0) 892 284 501

Кератинов Балсам CHI Keratin Conditioner

 
Цена
29,90 лв.
+

Описание

Балсамът CHI Keratin Conditioner възстановява нивата на влагата в косата с помощта на етерични масла и силата на Кератина за гладка и здраво изглеждаща коса. Възстановяващите съставки помагат за подсилване и затваряне на кутикулния слой на косата, за да запечатат влагата, да предпазят от накъсване и защитят от бъдещи увреждания всеки ваш косъм.

Начин на употреба:Нанесете върху измита и леко подсушена с кърпа коса. Нанесете по дължините и краищата на косата. Оставете да подейства 3-4 минути и изплакнете обилно вода.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Кератин

Естествен протеин, който е главна съставка на косата за да я държи здрава и силна. Заглажда, подсилва и елиминира сплитането и начупването на косата. Ползването като режим на Кератина може да възстанови неговото количество в косата което е било нарушено от стилизиращи уреди (преси, маши, сешоари) и химически третирания.

Арганово масло

Заключва влагата в косъма правейки косата лека като не я омазнява. Подобрява еластичността и подсилва косата предпазвайки я от бъдещо накъсване.Пази косата гладка и дава блясък.

Масло от жожоба

Премахва наслагванията по косата и скалпа за по-добри третиращи резултати. Намалява загубата на протеини в косата за да осигури по-силна и здрава коса. Подхранва косата и скалпа осигурявайки им основни хранителни съставки.

Знаете ли, че всяка коса съдържа Кератин ? Той е най - силният естествен протеин в косата и трябва да бъде възстановен, ако се увреди или разбие. Загубата на кератинов протеин се случва всеки ден. Причинява се от топлинно стилизиране, боядисване, къдрене и дори от вредните влияния на околната среда. Системата CHI Keratin е уникална при възстановяването на косата, тя дава на косъма това което му е необходимо, като е изключително подходяща преди и след стилизиране или химически услуги.Характеристики

Марка:
CHI
Разфасовка:
  • 355 мл.

Подобни продукти