Телефон за поръчки: +359 (0) 892 284 501

Балсам с Арганово Масло CHI Argan Oil Conditioner

 
Цена
31,90 лв.
+

Описание

CHI Argan Oil Conditioner подмладява суха и увредена коса чрез вкарването във всеки отделен косъм на витамини, подхранващи масла и протеини, за да освежи силата и еластичността на косата. Приглажда начупената и хвърчаща коса и я защитава от термично увреждане както и от увреждане от UV лъчи.

  • Без парабени

Начин на употреба:Нанесете балсама на чиста и влажна коса и го разнесете равномерно от средата до крайщата на косата. Оставете го да подейства 3-4минути и след това изплакнете обилно с вода. За най - добри резултати, комбинирайте един път седмично с CHI Argan Oil Masque.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Арганово масло

Аргановото масло се усвоява веднага от косата, прониква в корените и придава еластичност на увредената и суха коса. Благодарение на това, че се абсорбира толкова бързо, то прониква в клетките и корените и възвръща естествения блясък на косата.

Масло от Моринга

Маслото от Моринга възстановява изгубената хидратация в косата и възвръща неините здравина и блясък. Екстрактът от "дървото на живота" има силно подхранващи свойства за косата, които се отразяват добре на нейната здравина и блясък.

Коприна

Нейните невероятни свойства се изразяват в това да подхранва и придава блясък на косата. Благодарениие на копринените протейни, вие ще укрепите косъма и ще подобрите цялостната му стуктура. 

Глицерин:

Глицерина има свойството да задържа влагата в косата. Изгражда защитен филм около косъма.

Характеристики

Марка:
CHI
Разфасовка:
  • 355 мл.

Подобни продукти