NeoStrata

NEOSTRATA - НАУКАТА ЗА КРАСИВА КОЖА

Neostrata® е научно обоснована и клинично доказана грижа за кожата, препоръчвана от дерматолозите за изглаждане, възстановяване и обновяване на кожата. С продуктите на Neostrata® ще изглеждате и ще се чувствате красиви, като ще забелязвате видимите промени, които настъпват с кожата ви.
Neostrata® е с доказана ефикасност при различни типове кожа и състояния, включително фотостареене, розацея, хиперпигментации и акне.

СЪЗДАТЕЛИТЕ НА Neostrata®

Дерматологът д-р Юрджийн Ван Скот и дерматофармакологът д-р Рей Ю, са международно признати като лидери в областта на козметичната дерматология. Те са създателите на марката Neostrata, както и притежатели на патента за първия пилинг с гликолова киселина. Те са откриватели на регенериращата сила на алфахидрокси и полихидрокси киселините (AHA/ PHA), като полагат началото на истинска революция в третирането на зряла кожа.

 НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ДЕРМАТОЛОГИЯТА

Притежатели са на ненадминати постижения в областта на дерматологията, непрестанни открития, научни иновации, клинични проучвания, публикувани във водещи медицински издания по дерматология, както и многобройни патенти в САЩ и чужбина.
Притежават първият златен медал от Международната Академия по Козметична Дерматология
Имат наградата “Master of Dermatology” от Американската Академия по Дерматология
Те са почетни председатели на отдел Дерматология към Националния Здравен Институт, САЩ
1 2