Телефон за поръчки: +359 (0) 892 284 501

Арганово Масло плюс Масло от Моринга CHI Argan Oil

 
Цена
41,90 лв.
+

Описание

Арганово масло с Масло от Моринга CHI Argan Oil е лека, бързо абсорбираща се смес от масла на Арган и Моринга, специално създадени да подмладят и хидратират много увредената коса, като и придават невероятен блясък и подвижност. Уникалният набор от масла работи и като естествена защита срещу термично и UV увреждане.

Начин на употреба:Нанесете малко количество от продукта и разнесете равномерно по дължината на косата. Без изплакване! Продължете с стилизирането на косата по Ваш избор. 

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Арганово масло

Това масло е богато на безценни и прецизни по състав есенциални масла, то е известно е от векове с уникалните си козметични, лечебни и хранителни свойства. Научните изследвания доказват, че маслото от арган е мощен стимулатор на жизнените функции на клетките, като обновява трайно кожата и косата, а същевременно и ги хидратира. Аргана има дълбоко подхранващо и анти-ейдж действие което е породено от високо съдържание на анти – оксиданти и наситени мастни киселини Омега 6. В годините Аргана се е доказал като козметичен продукт за коса който заздравява и успокоява скалпа.

Масло от Моринга или Маслото на живота

Морингата е едно от най-богатите на протеини дърво, като листата му съдържат до 40% протеини и 18 амино киселини. Дървото е богато на антиоксиданти. В листната му система се откриват 46 антиоксидантни типове, картеноиди, цинк, селений, хром и всички витаминиСъдържанието му е обогатено и с калций, мед, хлорофил, омега-3, омега-6, омега- 9 и сяра. Екстрактът от "дървото на живота" има ненадминати подхранващи свойства за косата, като я прави добре подхранена и блестяща.

 

Характеристики

Марка:
CHI
Разфасовка:
  • 89 мл.

Подобни продукти