Телефон за поръчки: +359 (0) 892 284 501

Арганово Масло плюс Масло от Моринга CHI Argan Oil

 
Цена
43,00 лв.
+

Описание

Арганово масло с Масло от Моринга CHI Argan Oil е лека, бързо абсорбираща се смес от масла на Арган и Моринга, специално създадени да подмладят и хидратират много увредената коса, като и придават невероятен блясък и подвижност. Уникалният набор от масла работи и като естествена защита срещу термично и UV увреждане.

Начин на употреба:Нанесете малко количество от продукта и разнесете равномерно по дължината на косата. Без изплакване! Продължете с стилизирането на косата по Ваш избор. 

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Арганово масло

То е богато на Витамин Е и съдържа Омега мастни киселини което осигурява подхранване на косата. Маслото е леко и се абсорбира бързо. Хидратира и подхранва суха и увредена коса.

Масло от Моринга

Маслото от Моринга е сред най-желаните масла при създаването на козметични продукти, избирано поради неговите много анти-оксидантни и документирани подмладяващи свойства. То представлява дълбоко проникващо масло, което внася жизнени съставки и помага на косата да остане хидратирана. Маслото от Моринга също така е популярна натурална добавка, която увеличава здравето и силата на косата и скалпа.

 

Характеристики

Марка:
CHI
Разфасовка:
  • 89 мл.

Подобни продукти