Scalproller™

 
Цена
94,00 лв.
+

Описание

Ролката за скалп на Наноген действа по четири иновативни начина, за да подпомогне всяка система за третиране на косата:

  • Повишава усвояването на продуктите за локално приложение
  • Заздравява белези от присаждане на коса
  • Активира бързо и ефикасно терапията с богата на тромбоцити плазма (PRP)
  • Подпомага растежа на нова коса Използването на ролката за скалп увеличава проникването на локални продукти и може само по себе си да доведе до растеж на косата.

Указания за употреба
  1. За най-добри резултати, първо почистете скалпа с Thickening Treatment Shampoo.
  2. Почистете ролката с дезинфекциращ разтвор и я оставете да изсъхне за няколко секунди преди употреба.
  3. В началото използвайте постоянно, въртеливо движение само веднъж във всяка посока във всяка зона, от темето към челото или страните. След известно време, някои потребители предпочитат да използват ролката в повече посоки.
  4. Нанесете локален разтвор като Серума фактори на растеж за мъже или жени, съгалсно инструкциите за употреба. Използвайте ролката веднъж дневно преди нанасяне на локалния продукт.
  5. Почиствайте ролката грижливо след всяка употреба, под гореща вода, и я оставяйте да изсъхне преди да я стерилизирате и да я върнете в опаковката. Винаги оставяйте ролката да се охлади преди употреба.

Предпазни мерки Не използвайте ролката съвместно с друг човек. Като предпазна мярка, не я използвайте ако сте бременна, ако страдате от хемофилия или ако приемате медикаменти за разреждане на кръвта. Съхранявайте на недостъпно за деца място. Ролката не е предназначена за употреба от лица под 18 години.

Характеристики

Марка:
Nanogen