Уплътняващ косъма балсам за жени Nanogen Thickening Hair Treatment for Women

 
Цена
31,00 лв.
+

Описание

Нова подобрена формула на балсам за жени, който ни помага да сгъстим и уплатним косата си. Благодарение на новата си формула с хиалуронова киселина и факторите на разтеж на косата от Nanogen, балсама придава невероятна плътност и обем на тънките и финни коси още след първото използване.

Специално създаден за жени които искат косата им да бъде по – здрава и плътна. Придава незабавни обем, плътност и подвижност на фини и тънки коси. Успокояващият балсам Nanogen, ще хидратира и уплатни всеки косъм на главата ви, като ще им придаде невероятен обем и блясък още  след първата му употреба.

  • Интензивен, но същевременно лек ежедневен балсам, който ще ви придаде по-дебели и по-здрави коси още след първото измиване. В допълнение,  той ще прибави още блясък и обем за да може косата ви да е неустоима.
  • Подсилена формула с фактори на разтеж на косата от Nanogen - те представляват комплекс от активни вещества, които поддържат и стимулират естествените процеси открити в косата, за да поддържат здравословния растеж на косата.
  • Хиалуронова Киселина - Осигурява интензивна хидратация за косата и скалпа, като и придава по-здрав и копринен външен вид. Хиалурона задържа до 1000 пъти повече от теглото си вода, което допълнително заздравява космените фоликули и помага на косата да изглежда и да се чувства по-млада.
  • Дерматологично тествани, без Парабени, SLS и Фирмалдехид.

Съвет от експерти: Използвайте всеки път след като сте измили косата си със шампоан. За по добри резултати, ви препоръчваме след като изсушите косата си, да продължите със Серума за повторен разтеж - Nanogen's Hair Growth Factor Treatment Serum for Women. 

Начин на употреба:Нанесете на влажна коса от корена до върха, след което оставете да подейста за 4-5 минути. Отмийте добре с вода и изсушете.

Характеристики

Марка:
Nanogen
Разфасовка:
  • 240 мл.

Подобни продукти