Шампоан за превенция на косопад за жени Nanogen Thickening Hair Treatment for Women

 
Цена
29,00 лв.
+

Описание

Шампоан, който е предназначен да се ползва в салона или вкъщи от жени, които искат да имат по – плътна и здрава коса още след първото измиване.Шампоана за жени Nanogen ни дава впечатляващи резултати още от първото използване. Неговата нова и лека формула е достатъчно нежна, за да бъде използвана ежедневно, като част от вашата грижа за косата и скалпа. Косата ще е снабдена с много блясък, прекрасен естествен обем и плътност.

  • По – плътна и по – здрава коса с добавен обем и блясък още след първото измиване.
  • Подсилена формула с фактори на разтеж на косата от Nanogen - те представляват комплекс от активни вещества, които поддържат и стимулират естествените процеси открити в косата, за да поддържат здравословния растеж на косата.
  • Алое и Лайка - имат успокояващи свойства, които намаляват раздразнението, като същевременно увеличават чувството на комфорт в скалпа. Поддържат косата и скалпа здрави.
  • Шампоана е подходящ за всякакъв тип коси, както и за боядисани. Може да се използва като ежедневен продукт.
  • Дерматологично тестван, без Парабени, SLS и Формалдехид.
  • Повдигащи пептиди – те се използват за подпомагането и предотвратяването на свиване на фоликулите, както и тяхната загуба.

Съвет от експерти:Използвайте го всеки път когато миете косата си. За най-добри резултати, Ви препоръчваме да продължите след измиването с балсам Nanogen Thickenig Coditioner for Women и Серум с фактори на повторен разтеж за Жени Nanogen Serum for Women.

Начин на употреба: Нанесете от шампоана на влажен скалп и коса, след което масажирайте добре, като разнесете продукта от корена до върховете. Оставете да подейства за една минута, след което отмийте с вода. За по – добри резултати, продължете с балсама Nanogen Thickening Conditioner for Women.

Характеристики

Марка:
Nanogen
Разфасовка:
  • 240 мл.

Подобни продукти