Телефон за поръчки: +359 (0) 892 284 501

Антиоксидантен Гел Против Несъвършенства Medik8 Beta AOX

 
Цена
155,00 лв.
+
0832436006925

Описание

Мощна, иновативна и стабилна антиоксидантна формула, в лека немазна текстура под формата на гел-серум, подходяща за мазна и проблемна кожа. Благодарение на хирално правилната молекула copper PCA (медна сол на Пиролидон карбоксилна киселина) - революционна съставка, съдържаща се в Medik8 Firewall , която има оптимална антиоксидантна сила, 40 пъти по-голяма от тази на обикновената L-аскорбинова киселина (Витамин С). Beta AOX защитава кожата от вредните свободни радикали и увреждането причинено от агресивната околната среда, като я предпазва от преждевременно стареене. Бета-глюкан и ниацинамид (Витамин В3) работят в унисон, за да увеличат способността на кожата да се възстановява и подпомагат по-доброто функциониране и комуникация на кожните клетки. Формулата с двойно действие поддържа нивата на колаген, подобрява еластичността и предпазва от поява на фини линии и бръчки. Стимулира естествените мехамизми за възстановяване и подмладяване на кожата.

Начин на употреба:След почистване на лицето, сутрин и/или вечер, нанесете малко количество от серума върху цялото лице, шията и деколтето. Оставете да попие в кожата и нанесете подходящ хидратиращ крем.

Основни съставки:

Хирално правилна Copper PCA (медна сол на Пиролидон карбоксилна киселина):   Патентована антиоксидантна съставка за борба със свободните радикали.

Beta-Glucan:   Ключова съставка, която възстановява естествените механизми в кожата и стимулира нейната регенерация.

Niacinamide (витамин В3):   Регулира функцията на кожните клетки. Демонстрира овлажняващи и противовъзпалителни свойства, за да намали зачервяването и дразненето на кожата. Особено важна съставка за хора с проблемна (акнеична) кожа.

Джинджифил/Калдъръмче/Азиатска центела:  палитра от растителни екстракти, които клинично доказано, подобряват вида на кожата и изглаждат фините линии и бръчки.

Предимства:

Формула без мазнини, която незабавно се абсорбира от кожата.

Оптимална антиоксидантна сила, благодарение на хирално правилната молекула на copper PCA и екстракт от розмарин – растителен антиоксидант, които защитават кожата от увреждане причинено от агресивната околна среда (фотоиндуцирано стареене)

Предпазва кожата от преждевременно стареене

Подобрява способността на кожата да се самовъзобновява, като подобрява клетъчната функция

Характеристики

Марка:
Medik8
Разфасовка:
  • 30 мл.

Подобни продукти