Телефон за поръчки: +359 (0) 892 284 501

Копринен Реконструиращ Комплекс без Изплакване CHI Silk Infusion

 
Цена
27,50 лв.
+

Описание

CHI Копринен реконструиращ комплекс без изплакване е продукт за коса който е познат по цял свят под името "Копринени протеини за коса". Този продукт е подходящ за всеки тип коса, като ще подхрани дори и най - сухите и упорити коси. Невероятните му приглаждащи свойства, ще задоволят капризите на най - взискателните дами, като ще приберат всички нежелани хвърчащи косъмчета от прическата на тяхното място. Незабравимият му аромат, ще ви преследва през целия ден, като същевременно ще предпази косата ви от нежелани миризми и омазняване. Консистенцията на продукта, наподобява тази на кристалите за коса или на олио, но да не забравяме, че при ползването на Silk Infusion, са ни необходими не повече от 2-3 капки за финиш на вашата прическа. Може да нанасяте на мокра коса преди сешоар или дори на суха коса преди преса за да пригладите и завършите своя прав стайлинг, но не забравяйте, че винаги се нанася на чиста коса.

  • CHI Silk Infusion не съдържа алкохол.
  • Обогатен е с чиста натурална коприна, пшенични и соеви протеини които ще направят косата ви мека на допир и с невероятен блясък.
  • Не се наслагва и не отежнява на косъма
  • Защитава косата при обработката с термични уреди.

Коприненият серум се предлага в 3 различни по големина разфасовки - 15мл., 59мл. и 177мл. 

Начин на употреба: Нанесете малко количество върху влажна или суха коса, като се стремите да избягвате корените.Подходящ продукт преди преса или сешоар. Без отмиване!

Характеристики

Марка:
CHI
Разфасовка:
  • 59 мл.

Подобни продукти