Телефон за поръчки: +359 (0) 892 284 501

Обновяваща Маска за Коса L'oreal Professionnel Pro Fiber Rectify

 
Цена
39,90 лв.
+
3474630731219

Описание

С обновяващата маска L'Oreal Professionnel Pro Fiber Rectify косата ще бъде дълбоко подхранена, ревитализирана и ще се усеща по-мека и гладка. Маската е специално създадена за фини естествени коси, които са увредени от честото използване на преса и сешоар. Подходяща е и за механично увредени коси от често разресване или боядисване с безамонячна боя за коса.

  • Базирана на молекулярния комплекс APTIL 100
  • За дълготрайна грижа с резултати до 6 седмици
  • Запазва естествената еластичност на косата
  • Специално създадена за фини естествени коси

Начин на употреба: Нанесете равномерно върху влажна коса и оставете да подейства за 5 минути. Изплакнете обилно с вода.

L'Oreal Professionnel създаде изцяло нова технология в грижата за косата, базирана на молекулярния комплекс APTIL 100. Pro Fiber е система от последно поколение за дълготрайна грижа с резултати до 6 седмици. Линията мигновено регенерира косата, а първоначалният ефект се възобновява и засилва чрез нанасяне на универсалната грижа Recharge на всяко четвърто измиване. За най-добри резултати започнете с концентрат от подходяща серия Pro Fiber и регенериращата маска. Продължете грижата като на второто измиване нанасяте балсам, а на третото – маска от линията.

Серията Rectify от L'Oreal Professionnel запазва естествената еластичност на косата. Специално създадена за фини естествени коси, които са увредени от честото използване на преса и сешоар. Серията е подходяща и за механично увредени коси от често разресване или боядисване с безамонячна боя за коса. Линията се използва за степен 1 на увреждане на косата, при която само кутикулата е засегната, вследстие на което тя не е толкова мека, изглежда без блясък и е с изтънели краища. Rectify моментално завладява с нотки на мед, допълнени с деликатно усещане за цитрусови плодове, хармонично съчетани с ванилия и кокос.

 

Характеристики

Марка:
L'oreal
Разфасовка:
  • 200 мл.

Подобни продукти