Nanogen Aquamatch Water Resistant Treatment Conclealer Молив за скалп

 
Цена
48,00 лв.
+

Описание

Аквамач се прилага много прецизно и затова ще замаскира оредяването близо до линията на косата ви, или на малки зони като например белези, и при все това ще изглежда напълно естествено след нанасянето. Аквамач е създаден за хора с активен начин на живот, напълно преносим е и не е необходимо да го смесвате с вода или да губите време с труден за употреба апликатор. Опаковката на Аквамач е дискретна и по никакъв начин не напомня на камуфлаж за косата. Активната съставка Saw Pelmento противодейства на косопада причинен от DHT.


Водоустойчив - Аквамач може да се втрива до 10 минути след нанасянето. След това Аквамач изсъхва, става водоустойчив, и няма да се отмие дори ако напълно го потопите във вода. Locking Mist Plus допълнително ще подобри водоустойчивостта за пълна увереност при всякакви ситуации. Продукт за прикриване на белези и малки зони от скалпа при косопад при мъже и жени. Не само че е безопасно да използвате Аквамач върху косата и скалпа си всеки ден, но той е и специално създаден, за да приложи полезните активни съставки директно до кожата. Уникалната формула на Наноген също така позволява на косата да расте напълно нормално и не пречи на проникването на локалните продукти за третиране на косопад. Всеки продукт на Наноген е със специфична формула, за да бъде нежен към оредяващата коса при мъже и жени, и същевременно да бъде достатъчно ефикасен.

Пълен камуфлаж за косата - Комбинирайте продуктите на Наноген за прикриване и стайлинг, за да дадете плътност на всяка зона с оредяване. Първо нанесете Аквамач директно върху скалпа като невидима основа, която да прикрие белези, линията на косата и местата, където косата се разделя. След това приложете и Нанофибри за повече обем и плътност. Фиксирайте ги на мястото им за целия ден, дори при вятър, дъжд, изпотяване и дори под водата с Locking Mist Plus.

Съставки

  • Водоустойчиви непрозрачни полимери
  • Дискретно, водоустойчиво покритие за скалпа – Екстракт от плодовете на палмата Serenoa repens (Saw Palmetto) - Бавно освобождаваща се активна съставка за противодействие на косопада

 

Указания за употреба

  1. За най-добри резултати, първо измийте скалпа и костата с Thickening Treatment Shampoo и след това дайте плътност и обем с Thickening Treatment Conditioner.
  2. Нанесете върху зоните с оредяване, не по-близо от 5 мм от линията на косата.
  3. Втрийте нежно с пръст, особено по краищата, за естествен вид.
  4. Оставете да изсъхне за поне 10 минути преди да се изложите на вода или да приложите Нанофибри, винаги избягвайте докосването, където е възможно.
  5. След това приложете Hair Fibre Locking Spray, за да подобрите многократно водоустойчивостта.

 

Характеристики

Марка:
Nanogen